Online workshops

Kies welke workshops Vlaamse Gebarentaal jij wil volgen

Als je meer dan één workshop bestelt, krijg je automatisch 10% kortingHandig, je volgt de workshops online van bij jou thuis via Zoom. Als je deelneemt, bezorgen we je de dag voordien de toegangslink per mail. Je krijgt de kans om samen met Bart en de andere deelnemers bij te leren en in te oefenen. Er is ook een tolk aanwezig. Je kunt met elke computer of laptop met webcam inloggen. Ook is het mogelijk om via een tablet of smartphone deel te nemen, al biedt een groter scherm je een betere kijkervaring. Graag tot snel!


Loskomen van het Nederlands

woensdag 7 juni 20 - 21 uur online

Hoe koppel je Vlaamse Gebarentaal los van het Nederlands? In deze workshop doen we jou inzien dat VGT een taal is met een eigen structuur, los van het Nederlands.

Met de vele oefeningen kan jij met VGT aan de slag en vergeet je het Nederlands. Klaar om een VGT-bad te krijgen?

€ 20

Hoe onthoud je gebaren?

woensdag 14 juni 20 - 21 uur online

Als je de oorsprong van gebaren begrijpt, zal je de gebaren ook gemakkelijker onthouden. In deze workshop oefenen we gebaren en leggen we uit vanwaar deze komen.

Met dit als basis zal je ook andere gebaren beter begrijpen. Zo zal je plots meer dan 50 gebaren kennen.

€ 20

Hoe doven begroeten en aanspreken?

woensdag 21 juni 20 - 21 uur online

Weet jij hoe je dove mensen begroet? In deze workshop kom je er alles over te weten.

We bekijken samen hoe je doven kan aanspreken en oefenen begroetingen in van een simpele ‘goedemorgen’ tot ‘bedankt en tot ziens’. Dus… tot ziens bij deze workshop?

€ 20

Thema ‘zomer’ in Vlaamse Gebarentaal

woensdag 28 juni 20 - 21 uur online

De zomer is begonnen. Wil jij meer leren over dit thema in Vlaamse Gebarentaal? Schrijf je dan in voor deze themaworkshop.

Een leuk VGT-sausje over woorden als BBQ, vakantie, reizen, examen, buurfeest, terras, mooi weer, … Maak je Vlaamse Gebarentaal zomerproof!

€ 20