😎 Zomervakantie!🌞
Bestellingen tussen 13 juli en 4 augustus worden op 5 augustus verzonden.
De online cursus Vlaamse Gebarentaal wordt automatisch geactiveerd, zo kan je meteen aan de slag. Fijne vakantie!
380 gebarenkaarten
Verjaardagskalender
met bucketlist VGT
om jouw jaar te vullen
met Vlaamse Gebarentaal

 

Daag anderen (of jezelf) uit om met Vlaamse Gebarentaal bezig te zijn. Kan jij alle opdrachten binnen het jaar uitvoeren?


  

Elke maand iets nieuws!

Deze verjaardagskalender dient om je motivatie voor VGT hoog te houden. Bij elke maand staat een video, te bekijken via de QR-code. Op de achterzijde van elke maand bevindt zich een bucketlist met opdrachten. Zo word je telkens getriggerd om met Vlaamse Gebarentaal bezig te zijn en erin te groeien. De bucketlist is niet alleen voor beginners. Sommige opdrachten zijn ook voor gebarentaligen nog een hele opdracht!

Ben jij of ken jij iemand die bezig is met Vlaamse Gebarentaal? Dan is dit het ideale geschenk. Bovenaan staat steeds een leuke tekst die motiveert om met VGT bezig te zijn.Verjaardagskalender
met bucketlist VGT

Wat?

Dit is een verjaardagskalender met bucketlist Vlaamse Gebarentaal. Zo vergeet je niemand zijn verjaardag én ben je doorheen het jaar bezig met VGT. Met 46 bucketlist-opdrachten ben je wel even zoet. Daarnaast is elke maand voorzien van een leuke thema-video. Deze vind je via de QR-code linksonder.

Voor wie?

Voor iedereen die wat meer VGT in zijn leven wil, voor iedereen die een leuk VGT-cadeau willen geven aan iemand, voor iedereen die wel eens verjaardagen vergeet en voor iedereen die ons willen steunen.

Waar?

Deze verjaardagskalender kan je hangen waar je wil. Tip: kies een plaats waar je veel passeert, bijvoorbeeld de living, keuken of wc. Dit kan ook in jouw klas, bij jouw vereniging, ... Als je de kalender ziet hangen, triggert dit jouw motivatie om VGT te leren.

Waarom?

Met deze kalender planten we Vlaamse Gebarentaal in je dagelijks leven. Je zal er namelijk veel voorbij lopen. We hopen vooral dat je ook veel stopt bij de kalender om de video’s en opdrachten te bekijken en/of uit te voeren. Door met VGT bezig te zijn leer je het meest bij en dat is een verrijking.Prijs
€ 20