Algemene verkoopsvoorwaarden

 

Contactgegevens

VGT Leren vzw
Sparrelaan 3, 2390 Westmalle
T. +32 3 311 52 48
info@vgtleren.be
btw BE 0714 984 228
RPR Antwerpen
IBAN BE66 9733 5788 2443
BIC ARSP BE 22

Leveringsvoorwaarden

VGT Leren biedt zowel materiële als digitale producten aan.

Prijzenbeleid

Alle producten worden inclusief 21% btw weergegeven op de webshop. Betalingen lopen via het online betalingssysteem 'Mollie' dat betalingen verwerkt met Bancontact. Vervolgens ontvangt u binnen 48 uur een (voldane) factuur via het door u ingevulde e-mailadres en, indien van toepassing, toegang tot uw digitale cursus. Verzendingskosten worden weergegeven na het invoeren van het leveringsadres.

Materiële producten

Producten worden binnen 48 uur verzonden tijdens werkdagen, na ontvangst van betaling. Levering kan enkel binnen België. De verzending/levering gebeurt via bpost of DPD. VGT Leren is niet verantwoordelijk voor vertraging door de bezorger. Indien de bestelling binnen 30 dagen niet geleverd werd, kan deze geannuleerd worden. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

Cursus Vlaamse Gebarentaal

De klant betaalt voor deze online cursus en krijgt vervolgens toegang voor één jaar. Toegang wordt binnen 24 uur verleend. Het is verboden om een account te delen met derden. VGT Leren is niet verantwoordelijk als de website of toegang om eender welke reden niet meer werkt, tijdelijk offline is of stopgezet wordt. Dat kan het einde van toegang betekenen.

Cursus handalfabet

De klant betaalt eenmalig voor deze online cursus en krijgt vervolgens toegang voor onbeperkte duur. Het is verboden om een account te delen met derden. VGT Leren is niet verantwoordelijk als de website of toegang om eender welke reden niet meer werkt, tijdelijk offline is of stopgezet wordt. Dat kan het einde van toegang betekenen.

Herroeping

Onze materiële producten moeten in goede staat zijn bij ontvangst. Als dat niet het geval is, heeft de klant recht op een vervanging of terugbetaling. Klachten moeten binnen 14 dagen doorgegeven worden via info@vgtleren.be. Vul het herroepingsformulier in wanneer je producten terugzendt. Steek dit bij in het pakket dat teruggezonden wordt.

Privacy

Gelieve hiervoor ons privacy statement door te nemen.