😎 Zomervakantie!🌞
Bestellingen tussen 13 juli en 4 augustus worden op 5 augustus verzonden.
De online cursus Vlaamse Gebarentaal wordt automatisch geactiveerd, zo kan je meteen aan de slag. Fijne vakantie!

Check hier of jij een gebarenwaaier gewonnen hebt! πŸŽ‰

Wauw, we ontvingen 250 inzendingen voor de winactie. Elk verhaal was mooi om te lezen en daarom besloot Bart om de 5 winnaars te loten. Zo had iedereen evenveel kans.

En de winnaars zijn...

Kim De Deyne (opvoeder/leerkracht)
Ik leer de kinderen in mijn klas/leefgroep al het handalfabet en gebruik de 380 gebarenkaarten ook. Elk extra materiaal is altijd fijn om kinderen nog meer warm te maken voor VGT.

Jelle Van San (voor zijn mama)
Dan leert ze meer gebaren voor mij.

Dominique Oudermans
Ik ga regelmatig op scholen kinderen leren kennis maken met gebarentaal. Kinderen zijn altijd zo enthousiast om te leren gebaren ❀️

Guido Zacharski
Na mijn zwaar duikongeval in 1991 en na meerdere operaties, ben ik zo goed als doof aan beide kanten. Ik draag hoortoestelletjes, maar ik heb perceptiedoofheid. Ik ga ervan uit dat het alleen nog maar zal verslechteren en daarom had ik graag deze waaier gehad. Kan ik me voorbereiden op......! Met vriendelijke groeten Guido PS Ik heb deze tip gekregen via een vriendin die deze waaier al gekocht heeft!

Valerie Verlinden (kinderverzorgster)
Ik ben samen met de klasjuf al een workshop gebarentaal komen volgen, omdat we in onze klas vorig jaar een kindje hadden dat slechthorend is. Het zou leuk zijn moesten we dit winnen om de kennis te delen met de andere juffen en de kindjes van de klas.

Proficiat aan de 5 winnaars, jullie ontvangen binnenkort elk een gebarenwaaier in jullie brievenbus. Veel leerplezier!

Traktatie voor jou

10% korting!

We willen jou ook een beetje laten meegenieten, het is tenslotte een feestweek! Daarom bieden we 10% korting aan op de gebarenwaaier. De korting wordt in de webshop automatisch verrekend. Dit geldt tot maandag 5 februari 2024 om 12.00 uur.

  

Start met onze online cursus Vlaamse Gebarentaal

Met login bekijk je alles op je eigen tempo. Je leert één voor één de gebaren. Geen stress om iets te missen, want het gebaar herhaalt zich tot jij beslist om verder te gaan.

Ga aan de slag met de oefeningen en leer VGT over het thema dat jou interesseert.

Waar wacht je op? πŸ˜‰