gebarenwaaier
Gebarenwaaier
Waaier door de tips en meer dan 50 gebaren in Vlaamse Gebarentaal

 

Wil jij kennismaken met Vlaamse Gebarentaal? Wil je beter weten hoe je omgaat met dove mensen? Wil jij je talen verrijken? Deze waaier blaast je meteen in de goede richting. Met de tips en gebaren kan je meteen aan de slag.

€ 22

  

Neem gebaren snel bij de hand

Wil je iemand meer info geven over Vlaamse Gebarentaal of over hoe ze kunnen omgaan met doven? Heeft iemand interesse in gebaren? Met deze waaier heb je een snelgids bij de hand en kan je hen een basis van gebaren tonen. Een ideale kennismaking met Vlaamse Gebarentaal.10% korting vanaf 3 stuks
Ideaal voor bedrijven, scholen, organisaties, verenigingen of gewoon voor jou samen met je familie of vrienden.

Een grote hoeveelheid bestellen? Contacteer ons.


Gebarenwaaier

Wat?

De gebarenwaaier bevat tips over hoe je best omgaat met doven en over hoe je zelf snel kan bijleren in Vlaamse Gebarentaal. Daarnaast vind je er meer dan 50 basisgebaren in terug, zodat je meteen aan de slag kan. Via de QR-codes kan je de bijhorende video’s bekijken. Een ideale start om kennis te maken met VGT!

Voor wie?

Wil jij kennismaken met Vlaamse Gebarentaal? Wil je beter weten hoe je omgaat met dove mensen? Wil jij je talen verrijken? Deze waaier blaast je meteen in de goede richting. Het is ook een leuke snelgids die je bij de hand kan nemen als iemand anders interesse heeft in Vlaamse Gebarentaal.

Waar?

Deze gebarenwaaier kan je overal gebruiken waar het jou gemakkelijk lijkt. In je zetel, op school, tijdens een familiefeest. Let op: als je de video’s via de QR-code wil zien, heb je een smartphone of tablet met internetverbinding nodig.

Waarom?

Het is de ideale snelgids als je iemand wil laten kennismaken met VGT ( of als je zelf wil kennismaken met VGT). Hiermee geef je geïnteresseerden iets in handen en is het handig en leuk om samen de tips en gebaren stapsgewijs te overlopen.Prijs
€ 22
  • Geen verzendkosten.
  • Gebarenwaaier.
  • Een handig formaat:
    B 7,5 x H 15,5 cm x D 1,5 cm
  • Je steunt VGT Leren.
  • De prijzen zijn inclusief 21% btw.
  • Vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust.

Ja, ik wil de gebarenwaaier bestellen!

Ideaal voor jezelf of voor iemand anders als cadeau!