380 gebarenkaarten om VGT eindeloos te oefenen!

Oefen Vlaamse Gebarentaal met onze exclusieve gebarenkaarten. Unieke en kwaliteitsvolle kaarten waarmee je zelf gemakkelijk aan de slag kan. Via de bijhorende foto of de QR-code (video) kan je het gebaar steeds controleren. Ideaal om alleen of samen te oefenen!

Handen uit de mouwen

Oefen de 380 gebaren (vanuit onze cursus) voluit. De set bevat verschillende thema's, zoals 'wonen', 'werken', 'eten' enzovoort. In deze video toont Bart hoe het werkt. Op de voorzijde van de kaarten zie je een tekening. Dat is om het heel visueel te maken. Eronder staat ook het woord. Op de achterzijde zie je hoe Bart het woord gebaart. Er staat een grote foto en ernaast een kleine foto in een cirkel. Dat is om de beweging te duiden, die kan je namelijk moeilijk op papier zetten. Als je twijfelt hoe het gebaar precies moet, kan je altijd de QR-code scannen. Dan zie je het gebaar in een video. Zin om aan de slag te gaan? Je kan een set gebarenkaarten via de knop hieronder bestellen!


Start met onze online cursus Vlaamse Gebarentaal

Met login bekijk je alles op je eigen tempo. Je leert één voor één de gebaren. Geen stress om iets te missen, want het gebaar herhaalt zich tot jij beslist om verder te gaan.

Ga aan de slag met de oefeningen en leer VGT over het thema dat jou interesseert.

Waar wacht je op? 😉