Jeuken jouw handen al?

Het EK of WK voetbal, een leuke tijd voor de trouwe voetbalfans en voor iedereen die van sfeer houdt. Samen supporteren we trots voor onze Rode Duivels die te zien zijn op een groot scherm in eender welke gemeente of stad. De verbondenheid tussen Belgen groeit weer met een lauwe pint bier in de hand. Die handen komen ook van pas voor Vlaamse Gebarentaal. Zelfs als je het over voetbal wil hebben. Komaan België!

Is dit pakket iets voor jou?


Wat?

In dit pakket leer je gebaren die alles te maken hebben met voetbal. Leer hoe je een tussenstand gebaart en maak kennis met allerlei voetbaltermen. Ook de deelnemende landen voor het EK van 2021 en onze Rode Duivels komen aan bod.

Voor wie?

Dit pakket is zowel voor trouwe voetbalfans en geïnteresseerden als voor iedereen die van de sfeer houdt. Zo breidt je jouw gebarenschat omtrent voetbal uit en scoor je in Vlaamse Gebarentaal.

Waar?

Dit is een online pakket. Overal waar je internet hebt, kan je dus in principe leren! Dit pakket volg je best op een computer of laptop met groot scherm. Zo behoud je een duidelijk overzicht. Google Chrome is volgens ons de beste browser om dit pakket te volgen.

Waarom?

Met dit pakket willen we VGT stimuleren tijdens het EK. Een leuk thema om het over te hebben. Eens je wat bier binnen hebt, durf je vaak meer. Zorgt dit ervoor dat jij een gesprek aanknoopt in Vlaamse Gebarentaal?
Ja, ik wil de cursus bestellen!

Krijg onmiddellijk toegang tot de cursus en leer 1 jaar lang alles over VGT!

De andere pakketten nog bekijken?