Nieuw pakket: korte verhalen ⚡️

Leer als de bliksem alledaagse dingen in Vlaamse Gebarentaal door deze korte verhalen. Het eerste verhaal vind je op het einde van deze video en natuurlijk met oefeningen in de cursus. Alledaagse thema's worden stuk voor stuk kort aangehaald. Doorheen het jaar wordt dit pakket regelmatig aangevuld met de bezigheden van Bart.

Hoe kunnen we jullie nog beter helpen met VGT?

Over deze vraag dachten we lang na. Het nieuwe pakket 'Korte verhalen' is hiervoor speciaal gemaakt. Bart vertelt een verhaal, rustig in gebaren. Dat verhaal wordt verspreid, ook op onze sociale media. Zonder ondertiteling. Deze verhalen herken je aan het leersymbool (zie video). Wil je weten wat de gebaren betekenen, begrijp je het niet of wil je dieper ingaan op die gebaren? Dan kan je in de cursus alle antwoorden vinden. Zo kan je stapsgewijs bijleren en veel oefenen. We hopen dat je hierdoor nog meer motivatie krijgt om VGT te oefenen. Het zal steeds over verschillende thema's gaan. Alledaagse dingen die kort worden verteld, om jou nieuwe dingen te laten ontdekken.


Start met onze online cursus Vlaamse Gebarentaal

Met login bekijk je alles op je eigen tempo. Je leert één voor één de gebaren. Geen stress om iets te missen, want het gebaar herhaalt zich tot jij beslist om verder te gaan.

Ga aan de slag met de oefeningen en leer VGT over het thema dat jou interesseert.

Waar wacht je op? 😉