😎 Zomervakantie!🌞
Bestellingen tussen 13 juli en 4 augustus worden op 5 augustus verzonden.
De online cursus Vlaamse Gebarentaal wordt automatisch geactiveerd, zo kan je meteen aan de slag. Fijne vakantie!

Liplezen of Vlaamse Gebarentaal?

Ontdek in deze video het verschil voor ons en waarom Vlaamse Gebarentaal leren nuttig kan zijn. Communicatie is belangrijk en graag gaan we voor de volle 100%. Ben je overtuigd om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag met VGT.

Liplezen

Zonder Vlaamse Gebarentaal is het vaak niet gemakkelijk om een gesprek te volgen als je doof bent. In de video zie je Tinne geconcentreerd liplezen. Ze probeert zoveel mogelijk te begrijpen en lacht mee waar ze kan. Dit vergt echter veel concentratie. De focus ligt meer op het (proberen) begrijpen dan op de inhoud van het gesprek. Op deze manier verloopt het gesprek niet spontaan. Er gaat informatie verloren en ze kan niet volwaardig deelnemen aan het gesprek.

Vlaamse Gebarentaal

Met Vlaamse Gebarentaal zie je dat alle info 100% binnenkomt bij Tinne. Ze begrijpt alles, omdat dit haar taal is. Haar gezicht is ontspannen en ze kan spontaan reageren. Communicatie is belangrijk en op deze manier gaat er geen informatie verloren. Als je VGT leert, zullen doven je heel dankbaar zijn. Het maakt niet uit hoe je dat leert. Je kan bijvoorbeeld naar een dovenclub gaan, een cursus volgen van Doof Vlaanderen of starten met onze online cursus VGT. Zo maak je het verschil.

Start met onze online cursus Vlaamse Gebarentaal

Met login bekijk je alles op je eigen tempo. Je leert één voor één de gebaren. Geen stress om iets te missen, want het gebaar herhaalt zich tot jij beslist om verder te gaan.

Ga aan de slag met de oefeningen en leer VGT over het thema dat jou interesseert.

Waar wacht je op? πŸ˜‰