Gezocht:
tekentalent valentijnskaart ❤️✏️

Kan jij goed tekenen of ken je iemand die dit goed kan? Doe dan mee met onze wedstrijd. De mooiste tekening wordt gedrukt op een wenskaart voor Valentijn en de winnaar krijgt hiervan 10 exemplaren. Bovendien wordt je (artiesten)naam vermeld op de kaart als je dit wil en kunnen we misschien nog meer samenwerken?

Opdracht

maak een tekening met als thema liefde en zorg dat er iets van Vlaamse Gebarentaal in voorkomt. Zo help jij ons VGT te verspreiden over heel Vlaanderen! Ken je geen/weinig gebaren rond liefde? Bekijk dan de video uit om wat inspiratie op te doen.

Stuur jouw tekening/ontwerp naar info@vgtleren.be voor 29 januari. Liefst in hoge resolutie (300 dpi). Het komt op een A6-postkaart (105 x 148 mm). Als je een achtergrond tekent, voorzie dan ook een afloop van 2 mm aan alle zijden, als je kan. Je gaat ermee akkoord dat we jouw tekening gebruiken. De winnaar wordt op 31 januari gekozen.

Veel succes, wij zijn enorm benieuwd naar je inzending!

Start met onze online cursus Vlaamse Gebarentaal

Met login bekijk je alles op je eigen tempo. Je leert één voor één de gebaren. Geen stress om iets te missen, want het gebaar herhaalt zich tot jij beslist om verder te gaan.

Ga aan de slag met de oefeningen en leer VGT over het thema dat jou interesseert.

Waar wacht je op? 😉