Levensecht gebaren

Leer hoe je de vormen, bewegingen en mimiek van dieren omzet naar levensechte gebaren. Dit is een perfecte aanzet om te leren visualiseren. Door de dingen visueel voor te stellen, kan je meer gebaren dan je op het eerste zicht misschien denkt.

Je leert los te komen van het Nederlands en vertrekt vanuit het visuele aspect, iets wat Vlaamse Gebarentaal typeert.

Grootte en gewicht

Een olifant beweegt zich helemaal anders dan een muis. Logisch, want ze hebben een heel andere grootte en gewicht. In Vlaamse Gebarentaal maakt men dat duidelijk door de bewegingen en mimiek. In dit pakket oefen je dit met de focus helemaal op de bewegingen en mimiek.

Is dit pakket iets voor jou?


Wat?

In dit pakket leer je los te komen van het Nederlands. Je vertrekt vanuit het visuele aspect, iets wat Vlaamse Gebarentaal typeert. Dieren beschrijven is hier de focus en met dit als basis kan je ook andere zaken leren beschrijven.

Voor wie?

Dit pakket is voor iedereen die spontaan wil leren gebaren. In deze cursus is er nauwelijks vaste woordenschat. Je leert vooral je handen gebruiken om vormen te gebaren. Op deze manier leer je veel zeggen zonder woorden en zonder vertalingen nodig te hebben.

Waar?

Dit is een online pakket. Overal waar je internet hebt, kan je dus in principe leren! Dit pakket volg je best op een computer of laptop met groot scherm. Zo behoud je een duidelijk overzicht. Google Chrome is volgens ons de beste browser om dit pakket te volgen.

Waarom?

Met dit pakket willen we aantonen dat VGT heel visueel is en dat het leuk is om dit als startpunt te nemen terwijl je gebaren leert. Laat die houvast aan het Nederlands los en leer visualiseren. Zo kom je gemakkelijker tot een spontane conversatie in gebaren zonder vast te lopen op woordenschat. Je leert je behelpen en duidelijk maken door je handen uit de mouwen te steken.
Ja, ik wil de cursus bestellen!

Krijg onmiddellijk toegang tot de cursus en leer 1 jaar lang alles over VGT!

De andere pakketten nog bekijken?