Dacht je al aan een video van jouw bedrijf in VGT?

We komen gratis bij jouw bedrijf filmen. Op deze pagina vind je de voordelen en meer over ons.
Liever iets op maat laten uitwerken? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Voordelen

 

Je bedrijf wordt in de kijker gezet.

Je bedrijfsvideo wordt op al onze sociale media geplaatst: Facebook, Instagram en YouTube. Daarnaast versturen we ook regelmatig een nieuwsbrief met onze nieuwste video’s in. Jouw video krijgt hier een plaats in. Bovendien kan je deze video zelf delen op je Facebookpagina. Verder is het ook mogelijk om de video in te sluiten op je eigen website. Een goed voorbeeld vind je hier: www.bakkerijbrosens.be (onderaan). Hulp nodig bij het delen of het insluiten van de video? Contacteer ons gerust.

 

Potentiële klanten leren je kennen op een originele en boeiende manier.

Je bedrijfsvideo wordt met een nieuwe kijk gemaakt. Dit zorgt voor een verfrissende en originele aanpak. Vlaamse gebarentaal zorgt voor een boeiende, enthousiaste en leerrijke videoboodschap. Twee vliegen in één klap!

 

De meer dan 10 000 volgers op Facebook zorgen voor een groot bereik.

Onze volgers liken en delen onze video’s graag. Mede dankzij hen hebben we een groot bereik. Gemiddeld zien 20 000 personen onze video’s passeren. Bij populaire video’s gaat dit zelfs tot 75 000 personen. Heb jij zelf al één van onze video’s geliket of gezien? Dan ben jij het levende bewijs!

 

Je werkt mee aan ons doel: Vlaamse Gebarentaal bekend maken in heel Vlaanderen.

Zie dit als een goede daad. Elke persoon die we hiermee extra bereiken is waardevol. We willen zo laagdrempelig mogelijk alle Vlamingen kennis laten maken met VGT. Dit is voor de dovencultuur heel belangrijk. Op deze manier zullen mensen minder raar opkijken als ze in het vervolg een persoon in Vlaamse Gebarentaal zien spreken. Wie weet zijn er een aantal zelfs geïnteresseerd om zelf effectief VGT te leren.

 

 

Meer over ons

VGT Leren vzw is een organisatie opgericht door de werknemers van Prospector. Alle video's en ontwerpen worden met de nodige expertise gemaakt. Wens je zelf ook een video of een ontwerp? Bekijk ons aanbod op www.prospector.be of contacteer ons via info@prospector.be.

Prospector is een klein familiebedrijf in Westmalle. Een team van zes personen, waarvan de helft doof is. Dit zorgt voor een verrassende frisse combinatie van creativiteit. Vlaamse Gebarentaal bekend maken, is een extra missie die we als bedrijf willen nastreven. Vandaar dit aanbod.

Bart Van Looveren
Bart Van Looveren
Chris Cox
Chris Cox
Jan Van Looveren
Jan Van Looveren
Jenny Aerts
Jenny Aerts
Tim Van Goethem
Tim Van Goethem
Tinne Van Looveren
Tinne Van Looveren

Ja, ik wil een video in VGT voor mijn bedrijf!